за силовия трибой

Нека започнем отдалеч

Въпреки че при посещение на произволна фитнес зала винаги ще забележите хора да изпълняват клек, лежанка и тяга, ако ги попитате дали знаят какво е "Силов Трибой", вероятно ще ви изгледат все едно говорите на извънземен език: "Тва беше тичане, плуване и езда, нали?"

гОЛЯМАТА ЛИПСА НА ТРИБОЯ

Развлекателна стойност

Спортът е не просто състезателна дейност или физическа активност, но и един от най-широко разпространените източници на развлечения по целия свят. За да се превърне трибоят в популярен спорт, трябва да може да предложи напрежение, вълнение, и емоционални преживявания, както на състезателите, така и на зрителите. По какъв начин можем да постигнем това?

инструментът на успеха

Социалните мрежи

По статистика от януари 2024 г., в България има 4.44 милиона отделни активни потребители на социални мрежи (от които 1.70 милиона за Instagram и 2.31 милиона за TikTok). Това ги прави изключително мощен инструмент за популяризиране на спорта, тъй като могат да привлекат вниманието на много нови зрители и бъдещи състезатели към нашия прекрасен спорт.

нашата цел

Кои сме и какво правим

silov_triboi започна като instagram страница в началото на 2023 репостваща клипове от българската трибойска общност с цел да я разрастне. С настъпването на състезателния сезон решихме, вместо да чакаме хората да постнат клипове, които да споделим, сами да поемем инициативата, да ги снимаме с телефон и директно да качим видеата. Оттогава активно постваме стотици парчета съдържание във всички популярни социални мрежи и присъстваме на всяко национално състезание и на двете федерации.

услугата

Видео за всеки

Висококачественото видео е критично за ефективната популяризация на
спорта в социалните мрежи. То привлича вниманието на зрителите, увеличава доверието и авторитета ни като трибойци и има много по-голямо емоционално въздействие върху аудиторията.

Благодарение на Вашата подкрепа и доверие успяхме да вдигнем нивото на заснемането и да закупим професионална видео техника в подготовка за сезона на 2024 г. Представяме ви програмата "Видео за всеки". Тя предлага възможност за закупуване на висококачествено, професионално видео от всеки състезател по силов тробой, участвал в национално състезание. Така отделният човек може да допринесе за популяризацията на спорта в своя собствен кръг.