Често задавани въпроси

Тук сме, за да помогнем ;)

Често задавани въпроси

Тук сме, за да помогнем ;)

Съдържание, което може да се свива

Какви видеа предлагате?

За различните състезания предлагаме различни пакети от видеа, на страницата на състезанието може да намерите подробна информация какво съдържа всеки пакет за конкретното събитие.

Намерете Вашето състезание от тук.

Как става плащането?

Към момента плащанията не работят. Моля отправете поръчката си на silovtriboi.bulgaria@gmail.com или на лично съобщение на silov_triboi в Instagram. Плащането може да се осъществи посредством банков превод или можете да ни намерите на живо на състезанието! Извиняваме се за неудобството!

Как ще си получа видеата?

Видеата ще бъдат качени в папка на GoogleDrive, след което ще получите достъп до нея на имейла, който сте попълнили при поръчката. Моля уверете се, че ни предоставяте верен и актуален имейл.

Как ще си получа парите обратно?

Първо се уверете, че случая отговаря на нашата политика за връщане на пари. Ако е така можете да се свържете с нас на silovtriboi.bulgaria@gmail.com с повече детайли.

Вече съм се състезавал, късно ли е да закупя видео заснемане?

Не е късно! С изключение на пакет "Епичен Монтаж", който изисква предварителна заявка, ако присъстваме на дадено събитие ще заснемем всеки състезател. При поръчка ще обработим Вашите видеа и ще Ви осигурим достъп до тях.

Състезанието мина, кога мога да очаквам кадрите?

Всички поръчки се обработват в рамките на 3 седмици след края на състезанието на хронологичен принцип - колкото по-рано сте направили заявката, толкова по-рано ще я получите.

Ако желаете 100% гаранция, че ще получите Вашите видеа в рамките на 48 часа след края на състезанието, можете да се възползвате от опцията за Експресна Поръчка.

Защо експресните поръчки са лимитирани?

Поради ограниченото време можем да обработим само малък брой експресни поръчки врамките на два дена след състезанието.

Ако искате да сте сигурни, че ще успеете да получите експресна поръчка, се възползвайте възможно най-рано.

Искам услуга, която не намирам в дадените пакети, възможно ли е?

Разбира се, винаги може да се свържете с нас. Желателно е да го направите преди състезанието, за което искате услугата.

Купих си Епичен Монтаж, как да направя обща публикация със страницата silov_triboi?

Когато публикувате клипа, можете да ни добавите като collaborator, ние ще приемем заявката възможно най-бързо и вече публикацията Ви ще се вижда едновременно в нашия профил и във Вашия профил.

Купих си Епичен Монтаж, как ще получа 20% отстъпка от следващата ми поръчка.

Можете да намерите кода за отстъпка в папката с клиповете. Той ще важи за период от 2 години, за всички предстоящи или минали състезания, като може да бъде употребен само за 1 поръчка.

Защо за Епичен Монтаж се изивква предварителна заявка?

За да може да осигурим нужните разнообразни кадри за монтаж е необходимо предварително да знаем състезателя, който ще желае подобна услуга.

Не намерихте каквото търсите? Пишете ни тук или в Instagram!